Besök Hälsoveckan i Halmstad

Under Hälsoveckan erbjuder vi på Folktandvården och Vårdcentralen Halland gratis föreläsningar om stress och föräldraskap den 8 oktober på stadsbiblioteket. Men det händer också mycket roligt lokalt på varje ort. 

Hallarna

9-11 oktober

Träffa oss från Vårdcentralen och Folktandvården på Hallarna i Halmstad den: 

9 oktober 14-18
10 oktober 14-18
11 oktober 10-16

Kom och prata hälsa med oss! Då kan du mäta din handstyrka, gå tipspromenad, få munvårdstips och mycket mer.

Hemköp i Oskarström

10 oktober kl 13-17

Kom och prata hälsa med oss när vi kommer till Hemköp den 10 oktober. Vi pratar munhälsovård, mäter blodsocker och erbjuder balans- och styrketest. Ett riktigt hälsoprov med andra ord. 
Med på plats är personal från Vårdcentralen och Folktandvården.

Coop Knäred

11 oktober kl 15-17

Träffa oss från Folktandvården Knäred på Coop och prata Frisktandvård, se vår sockerutställning och få munvårdstips.

Öppet hus Vårdcentralen Kärleken

8 oktober kl 15-17

Välkommen till öppet hus!  Hos oss får du möjlighet att kontrollera ditt blodsocker och göra lungfunktionstest. Gör gärna vårt hälsotest, genom att svara på ett antal frågor, där du får möjlighet att samtala med oss om ditt resultat. .

Öppet hus Vårdcentralen Hertig Knut

8 oktober kl 15-17

Välkommen till öppet hus!  Hos oss får du möjlighet att kontrollera ditt blodsocker och göra lungfunktionstest. Gör gärna vårt hälsotest, genom att svara på ett antal frågor, där du får möjlighet att samtala med oss om ditt resultat. 

Utställning på Folktandvården Oskarström

8-12 oktober

Kom och prata munhälsa med oss i Oskarström . Du får tips och råd om muntorrhet, rökning-munhälsa, friskvårdsinformation och mycket mer. Ta gärna och gurgla lite fluor när du väntar. Välkomna in!

Babycafé BVC Bäckagård

11 oktober kl 10-12

Du som är förälder till barn under 6 år, välkommenin på fika hos oss. Träffa andra föräldar och ha en mysig stund med ditt barn. Vi erbjuder fika till självkostnadspris, gratis för barnen. Vi har även öppen BVC-mottagning och möjlighet att ställa frågor till BVC-sköterskan. Välkommen in!

Vårdcentralen Harplinge

9 oktober kl 9-11

Välkommen till öppet hus!  Hos oss får du möjlighet att kontrollera ditt blodsocker och göra lungfunktionstest. Svara på frågeformulär: Goda levnadsvanor och möjlighet att ställa frågor och/eller få broschyren: Guide för goda levnadsvanor.

Vårdcentralen Getinge

9 oktober 13:30-16:00

Välkommen till öppet hus!  Hos oss får du möjlighet att kontrollera ditt blodsocker och göra lungfunktionstest. Svara på frågeformulär: Goda levnadsvanor och möjlighet att ställa frågor och/eller få broschyren: Guide för goda levnadsvanor.

Utställning på Folktandvården Knäred

8-12 oktober

Temautställning hela veckan