Föreläsningar

Under Hälsoveckan bjuder vi in tll två inspirerande föreläsningar om stress och föräldraskap till alla invånare i Halland, helt gratis. Ingen anmälan behövs.

Föreläsningstider

Kungsbacka

Datum: 11 oktober
Plats: Elof Lindälvs gymnasie

17:30-18:30 - Marina Bartosz, psykolog, berättar om stresshantering, att bli medveten själv och ger smarta verktyg att förebygga stress.

18.45-19.45 - Christine Andersson, psykolog, föreläser om kommunikation, gränssättning och konflikthantering med barn.

Varberg

Datum: 9 oktober
Plats: Folkets Hus i Varberg
17.30-18.30 - Marina Bartosz, psykolog, berättar om stresshantering,att bli medveten själv och ger smarta verktyg attförebygga stress

18.45-19.45 - Christine Andersson, psykolog, föreläser om kommunikation, gränssättning och konflikthantering med barn.

Falkenberg

Datum: 11 oktober
Plats: Folkets Hus i Falkenberg

17.30-18.30 - Marit Lundqvist, föreläsare, berättar om stresshantering,att bli medveten själv och ger smarta verktyg attförebygga stress.

18.45-19.45 - Kristina Hallberg, psykolog, föreläser omkommunikation, gränssättning och konflikthantering med barn.

Halmstad

Datum: 8 oktober
Plats: Stadsbiblioteket i Halmstad

17.30-18.30 - Marit Lundqvist, föreläsare, berättar om stresshantering,att bli medveten själv och ger smarta verktyg att förebygga stress.

18.45-19.45 - Christine Andersson, psykolog, föreläser omgränssättning, kommunikation och konflikthantering med barn.förebygga stress.

Våra föreläsare

Marina Bartosz

”Det har aldrig varit så komplicerat att vara människa som det är idag. Stora krav ställs på oss som individer, val ska göras hela tiden, arbetslivets och privatlivets gränser suddas ut och samtidigt finns ett yttre tryck på att vi ska vara glada och lyckade. Allt detta riskerar att göra oss olyckliga och att i förlängningen drabbas av psykisk ohälsa”, säger Marina Bartosz.

Kristina Hallberg

”Jag kommer att gå igenom hur barn i olika åldrar funkar. Jag tror att en hel del konflikter bygger på att man som vuxen missbedömer barns förmåga att tänka långsiktigt och konsekvent. Vi vuxna behöver blir bra på att ta barnens perspektiv, barnen har nämligen inte utvecklat förmågan att se det från förälderns håll”

Christine Andersson

Marit Lundqvist

Vi lever i ett samhälle där prestation och görandet premieras högt! Att ständigt vara uppkopplade och nåbara skapar en stor stress hos många individer. Det är då mer viktigt än någonsin att kunna lära sig att bara vara, sova gott och lugnt om natten, och stänga av mediaapparater, gå ut i naturen och njuta av lugnet! Vi säger att tiden går fort, men dygnet har fortfarande 24 timmar! Vi hinner med allt vi ska, var lugna för det!