Jobba som barnmorska hos oss!

Vi är chefer inom BB -, förlossnings och gynekologiverksamheten vid Hallands sjukhus Varberg. Nu är det flera av våra medarbetare som närmar sig pensionsåldern och vi söker därför nya barnmorskor som kan fortsätta utveckla förlossningsvården och den gynekologiska i Varberg och bygga vidare på vårt goda rykte.

avdelningschefer hallands sjukhus

Inom BB Varberg är vi stolta över vår nybyggda och moderna BB- och förlossningsavdelning där vi kan erbjuda alla familjer enkelrum och en fräsch miljö, men mest stolta är vi över den vård som vi erbjuder. Hos oss arbetar barnmorskor och undersköterskor tillsammans i team och vårt mål är att erbjuda så mycket kvalitetstid som möjligt till våra patienter. Vi arbetar också med att utveckla eftervården så att mammorna och deras partner kan känna sig trygga när de kommer hem. Graviditets- och BB-mottagning är grannar och våra medarbetare roterar mellan de olika delarna.

Det råder en positiv och kreativ anda på avdelningen där vi sätter bemötandet av den födande kvinnan och hennes partner i centrum genom att hela tiden sträva efter att förbättra vården.

Rekord!
Förlossningsvården i Halland utmärker sig också med goda resultat, både när det gäller kvalitet och patientnöjdhet. Under 2014 föddes över 4000 barn på Hallands sjukhus förlossningsavdelningar i Varberg och Halmstad!

Kombinerade tjänster
Inom gynekologin har vi en integrerad mottagningsverksamhet och en vårdavdelning och som barnmorska finns möjlighet att jobba med båda delarna. Vi har även ett nära samarbete med BB- och förlossningsavdelningen, så vi kan dessutom erbjuda kombinerade tjänster inom gynekologi och obstetrik.

Nyfiken?
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet! Välkommen att kontakta oss om du är utbildad barnmorska, gärna med några års erfarenhet, och nyfiken på hur det är att jobba här! Om du är rätt person kan vi erbjuda dig resa och boende så att du kan komma hit på ett studiebesök där du får chansen att under en dag gå med någon av våra barnmorskor och även får möjlighet att bekanta dig med Varberg som är en fantastisk stad.

Hör gärna av dig till oss!

BB-Varberg:
Annika Pehrsson, 0340-48 12 70, annika.pehrsson@regionhalland.se

Majvor Edberg, 0340-48 64 69 20, majvor.edberg@regionalland.se

Gynekologimottagning och vårdavdelning:
Lena Winblad, 0340-48 17 16, lena.winblad@regionhalland.se

BB Varberg ingår i Hallands sjukhus som ansvarar för den specialiserade somatiska sjukvården i Region Halland. Inom Hallands sjukhus finns två BB-avdelningar som är ungefär lika stora, en i Varberg och en i Halmstad.

BB Varberg
 (Foto: Fröken fokus)