Välkommen till Europaforum

Välkommen till Europaforum fredagen den 9 maj klockan 10.00-15.30 på Hotell Rådmannen i Alvesta

Arbetar du inom offentlig sektor, akademin, eller näringsliv? Är du forskare, politiker, tjänsteman eller företagare, har en ledande position eller är ansvarig för verksamhetsutveckling, EU- eller internationella frågor? Eller är du bara nyfiken på EU?

Välkommen till Europaforum 2018!

Det europeiska samarbetet står inför förändrade förutsättningar vilket öppnar upp för nya utmaningar och möjligheter på både lokal och regional nivå. Vad innebär detta för kommuner och regioner i Småland Blekinge Halland? Hur påverkas näringslivet av förändringar inom EU? Vid Europaforum lyfter vi dessa frågor genom intressanta föredrag och spännande diskussioner med politiker, näringslivsrepresentanter och sakkunniga.

Mer information om program och anmälan

Läs inbjudan och anmäl dig (PDF-dokument, 951 kB)

Program (PDF-dokument, 1,1 MB)