Välkommen på dialogkonferens om morgondagens sammanhållningspolitik

EU:s sammanhållningspolitik är idag en viktig resurs för utvecklingen inom EU i stort men även för svenska aktörer i kommuner och regioner. Vad händer med det regionala utvecklingskapitalet om framtida EU-budget för sammanhållningspolitiken försvinner?

Ta chansen att diskutera med regionala och nationella beslutsfattare kring mervärdet sammanhållningspolitiken skapar i Västsverige – nu och i framtiden!
Västra Götalandsregionen, Region Halland, SKL och CEMR bjuder tillsammans in till en spännande eftermiddag.

Programmet finns här

När: fredag 2 mars, kl. 13:00-16:15
Var: Centralhuset konferens, Nils Ericsonsplatsen 4, 411 03 Göteborg

Anmäl dig senast den 23 februari, till: sara.e.ljungberg@vgregion.se och ange förnamn, efternamn, yrkestitel, organisation och e-post. Ange även ev. allergi.

Observera att konferensen är kostnadsfri och det finns ett begränsat antal platser. Vi är måna om en bred representation. Bekräftelse på din plats skickas därför ut före konferensen.

Vid frågor kontakta :

Andreas Catoni, andreas.catoni@vgregion.se eller