Information om arrangemanget

Region Halland erbjuder en 6-dagars projektledarutbildning med hjälp av CANEA Consulting Group som är upphandlade som kursledare för våra projektutbildningar.

Motsvarande Projektledarutbildning som CANEA har i sitt kursutbud kostar drygt 25 500 kronor. Läs mer om CANEA >>

Målgrupp:

möte tre människor

Utbildningen vänder sig till nya och befintliga projektledare. Kursen Projekt som arbetsform krävs som förkunskap.

Efter kursen ska deltagarna:

Kunna vara trygga i sin roll som projektledare.Förstå sin egen roll och påverkan.Kunna rapportera på ett tydligt och effektivt sätt till såväl styrgrupp som övriga intressenter.Vara en god ledare med kunskap om gruppens dynamik.Ha verktyg för att forma och leda en grupp till effektivt arbete i ett gynnsamt arbetsklimat.

Cirka 2 veckor innan utbildningen mejlas en förberedelseuppgift som stämmer av förväntningar, tidigare kunskaper och attityder.

Utbildningsdagarna - läs mer i PDF till höger.

Plats:

Halmstads teaters konferensavdelning, Kungsgatan 25 B.

Kostnad:

14 100 kr exkl moms.

Anmälan:

görs på Region Hallands hemsida senast 2 oktober 2017. Bekräftelse mejlas ut efter sista anmälningsdag. Om du inte har fått bekräftelse en vecka före kursstart, kontakta utbildningsocheventservice@regionhalland.se

Avanmälan är avgiftsfri fram till och med 2 oktober 2017. Därefter är anmälan bindande och hela avgiften faktureras. Ge gärna platsen till en kollega om du får förhinder. Avanmälan görs via e-post till utbildningsocheventservice@regionhalland.se