Information om arrangemanget

FULLBOKAT - Din anmälan hamnar i kölista. Du kontaktas via mail om du erbjuds plats.

Den 14 september arrangerar Falkenbergsnämnden årets upplaga av utvecklingsdagen Att leda in i framtiden! Välkomna att ta del av en intressant dag med spännande föreläsare.

Utdrag ur programmet:

Christine Feuk, projektledare på SKL - Vilka värderingar rådet i samhället idag?

Hur ser invånarna på samhället och på våra kommuner och regioner, vilka värderingar råder på våra arbetsplatser och varför är kunskapen om rådande värderingar viktig? Christine presenterar och reflekterar över resultatet från 2017 års Sverigestudie.

Anders Ekholm, Institutet för framtidsstudier - Är våra organisationer rustade för att möta dagens samhällsutmaningar?

Invånarens behov och värderingar, organisationens kultur och komplexiteten i dagsens samhälle. Vad krävs av våra organisationer och medarbetare och är vi rustade för att hantera de utmaningar vi ser idag. Kan digitaliseringen vara ett verktyg?

Michel Issa - Munken som blev entreprenör

Michael drömde om att bli munk och nästan tio år av hans liv lades på den drömmen. Efter avslutad utbildning insåg han att det inte var det han var ämnad att göra med sitt liv, istället börjar han en ny resa. Idag är Michel 27 år gammal och redan en stjärna på entreprenörshimlen. Han har bland annat blivit tilldelad ”Konungens utmärkelse Kompassrosen 2014 inom näringslivet” och är utsedd som årets framtida ledare av Toyp.

Suad Ali - Supertalangen som gör världen bättre!

Suad kom till Sverige som flykting från Somalia i början av nittiotalet och när hon var 16 år bestämde hon sig - hon skulle bli en ledare och påverka världsutvecklingen. Idag är hon utbildad statsvetare och hon har ett enormt driv och engagemang. Hon är krönikör för Tidningen Chef tillsammans med Petter Stordalen och Mia Törnblom.

Suad har blivit utsedd till en av Sveriges unga supertalanger 2016 av Veckans Affärer och vann i kategorin "Årets Opinionsbildare". Hon var också yngst på listan över Framtidens Kvinnligare ledare 2016 som chefsorganisationen Ledarna står bakom. Nu tar hon sikte mot FN i New York.