Möt årets kvalitetspristagare i Region Halland på FoU-dagen!

Hur många fler operationer kan vi göra på ett år med samma personal och lokaler? Det har en grupp på sjukhuset i Kungsbacka tagit reda på genom att sätta tydliga mål, mäta och följa upp.

Resultatet av projektet presenterar gruppen på torsdag i samband med FoU-dagen då Region Hallands kvalitetspristagare berättar om sina projekt. De två andra projekten som fått pris handlar om:

• Jag kan, Jag vågar. Kan den fysiska självkänslan hos barn med funktions-nedsättning ökas genom riktade insatser i samarbete med lokala idrottsföreningar?
  • Införande av mobil FUS-utrustning i logopedisk verksamhet – en förbättring av kvalitet och tillgänglighet för patienter med sväljsvårigheter vid Hallands sjukhus Halmstad

Media hälsas varmt välkomna på presentationen!

Tid: torsdagen den 30 november klockan 13
Plats: Sparbankshallen, Varberg

Fakta om Region Hallands kvalitetspris
Sedan år 2013 delar Region Halland ut kvalitetspris till projekt inom hälso- och sjukvården. Syftet med kvalitetsprisen är att utveckla och höja kvaliteten inom verksamheten samt att skapa ett regionalt engagemang.

För mer information kontakta:
Fredrik Solvang, bibliotekarie, FoU Halland, 0340-46 37 88, 0723-71 23 17