Pressmeddelanden och inbjudningar

 • 23 april 2018

  Bli bioprenör på Munkagårdsgymnasiet

  I en värld som påverkas allt mer av miljöförstöringar behöver vi alla arbeta för en hållbar framtid. Vår jord behöver företagsamma, yrkeskunniga, nyfikna, hållbara, framtida entreprenörer inom skog, lantbruk, djur och trädgård som kan arbeta för en grönare planet. Det har Munkagårdsgymnasiet valt att kalla bioprenörer.

 • 16 april 2018

  I år kommer Halländsk bokmässa till Kungsbacka

  Trots att det bara är april pågår planeringen för Halländsk bokmässa i november. Nytt är att bokmässan i år arrangeras i Kungsbacka! Redan nu är det möjligt för förlag, litterära föreningar och författare från Halland att anmäla sig som deltagare.

 • 12 april 2018

  Hörselvården i Halland byter namn

  Från den 17 april kommer Hörselvårdens verksamheter att byta namn

 • 4 april 2018

  Nyheter från regionstyrelsens sammanträde 4 april 2018

  På onsdagen 4 april hade regionstyrelsen sammanträde.

 • 28 mars 2018

  Byte av ordförande i Driftnämnden Hallands sjukhus

  Mikaela Waltersson (M) avtackades som ordförande för Driftnämnden Hallands sjukhus i samband med nämndens möte idag. Hon ersätts av Inger Svensson (M) .- Det har varit väldigt spännande och lärorikt att leda nämnden och följa den positiva utvecklingen inom verksamheten, framhåller Mikaela Waltersson som går vidare till ett uppdrag som Regionstyrelsens ordförande.

 • 27 mars 2018

  Första uppföljningen för Ambulans, diagnostik och hälsa 2018

  Vid dagens sammanträde med Driftnämnden Ambulans, diagnostik och hälsa behandlades första uppföljningen för 2018 och verksamheten genomförs i stort sett enligt plan.   

 • 27 mars 2018

  Utvärdering av projekt med digitala vårdmöten vid dagens driftnämndsmöte Närsjukvård

  Vid dagens sammanträde presenterades en utvärdering av det samarbetsprojekt som genomfördes vintern 2016-2017 med Mindoktor.se. Fokus i utvärderingen var diagnoser och läkemedelsförskrivning.

 • 26 mars 2018

  Hallands hälso- och sjukvård i topp igen

  Den halländska hälso- och sjukvården ligger mycket bra till i jämförelse med övriga riket. Det visar de två senaste mätningarna – Nationella patientenkäten och Hälso- och sjukhusbarometern från SKL, Sveriges kommuner och landsting. 

 • 26 mars 2018

  BUP flyttar till "Pepparkakshuset"

  Äntligen dags för invigning! BUP-mottagningen i  Halmstad har flyttat och finns nu i ”Pepparkakshuset” på sjukhusområdet. Den 28 mars klipps bandet och invigningen hålls kl 10-12.

 • 22 mars 2018

  Språkstart Hallands hembesök startar i Hylte

  Familjer med barn som är 6 månader gamla och bor i Hylte kommun, kommer med start i april att få hembesök av en språkstartare. Besöken ingår i satsningen Språkstart Halland, som riktar sig till små barn och vuxna i deras närhet i syfte att stärka små barns språkutveckling.

[Missing text /templates/netr/news/morenews for sv]

Gå till sida:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7101, 102, Nästa,