• 28 november 2018

It-problemet avhjälpt

Problemen i Region Hallands it-miljö är nu hittat och åtgärdat. Alla system fungerar igen och sjukvården kan återgå till normala rutiner.

• 22 november 2018

Du kan fortfarande vaccinera dig mot influensa!

Fler än vanligt väljer att vaccinera sig mot säsongens influensa. Det är goda nyheter! Halland har i dagsläget vaccinerat cirka 44 500 personer mot influensa. Totalt vaccinerades cirka 46 400 under hela förra säsongen.

• 22 november 2018

Region Halland deltar i ny nationell jämställdhetssatsning

Region Halland är en av sex regioner som valts ut att delta i satsningen på Modellregioner för att utveckla sitt jämställdhetsarbete. Det är Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) som driver satsningen, med syftet att fler regioner ska kunna ge kvinnor och män en jämställd service.

• 21 november 2018

Halland vaccinerar som aldrig förr!

Influensakampanjen har varit i gång sedan den 5 november och denna säsong är det många som vill vaccinera sig mot influensa.

• 14 november 2018

Nöjda patienter inom psykiatrin i Halland

Psykiatrin i Halland får höga betyg av patienterna. Det visar den nationella patientenkäten som nyligen presenterats. Nöjdast patienter i Sverige har Hallands öppenvård.

• 14 november 2018

Nästa steg mot persontrafik på Markarydsbanan

Markarydsbanan har under senare år haft en ringa betydelse i järnvägsnätet.  Men visionen om banan som ett attraktivt val för pendlaren och som en förbindelse mellan västra och östra Sverige, är stark i regioner och kommuner. Nu tas nästa steg i arbetet med att starta persontrafik mellan Halmstad och Hässleholm.

Här är kryssvinnarna!

Drygt sjuhundra hallänningar har löst Pontus Liedbergs korsord i senaste numret av Halland – bästa livsplatsen.

• 7 november 2018

Regionstyrelsens möte i korthet

Beslut om Mål och budget 2019, patientavgifter och enhetliga regler för uthyrning av bassänger – det var några av ärendena på regionstyrelsens sammanträde på onsdagen.

• 7 november 2018

Avslut av avtal inom privat mödrahälsovård

Region Halland har utrett behovet av mödrahälsovård och utredningen visar att det inte finns behov av någon ny upphandling med privata vårdgivare, eftersom alla gravida kvinnor i Halland kan tas emot inom den offentliga mödrahälsovården utan väntetid.

• 5 november 2018

Årets influensavaccinering har startat

I dag, måndagen den 5 november, startar årets influensakampanj och alla vårdcentraler i Halland håller öppet för drop-in för att vaccinera så många som möjligt mot influensa.

[Missing text /templates/netr/news/morenews for sv]

Gå till sida:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7115, 116, Nästa,