Halland – bästa livsplatsen juni 2012

Region Hallands invånartidning kom i alla hallänningars brevlådor tisdagen den 19 juni. Läs några utvalda artiklar ur tidningen via länkarna till vänster. Eller bläddra i PDF:en längst ner på sidan!

Vill du beställa tidningen i pappersformat?

Vill du läsa tidigare nummer?

Hej hallänning!

"Det är många som vill njuta av Halland i sommar. Visste du att vår folkmängd nästan fördubblas under sommarmånaderna?

För både turister och dig som är hallänning finns säkert mycket nytt att upptäcka. Varför inte se Halland från cykelsadeln? I detta nummer av tidningen kan du läsa om storsatsningen på en bilfri cykelled genom Halland och om allt spännande som händer på våra museer. Bland annat får Bockstensmannen sällskap av vampyrer!

Du får också veta mer om vad du får för dina skattepengar, som att mycket används för att subventionera priset på vård och resor. Kan du till exempel gissa vad en höftledsoperation egentligen kostar?

Jag önskar er alla en riktigt skön sommar!

Glöm bara inte bort att sola smart. Läs reportaget om Anette som drabbades av hudcancer. Det ger en tankeställare mitt i all sommarglädje!"

Catarina Dahlöf, regiondirektör
blogg.regionhalland.se/regiondirektoren