Halland - bästa livsplatsen april 2013

Region Hallands invånartidning kom i alla hallänningars brevlådor fredagen den 19 april. Läs några utvalda artiklar ur tidningen via länkarna till vänster. Eller bläddra i PDF:en längst ner på sidan!

Hej hallänning!

Bild på Catarina Dahlöf, regiondirektör

- Visst blir man glad av goda nyheter! En god sådan, som det berättas om i detta
nummer, är satsningen på den halländska cancervården.

I den ingår att alla cancerpatienter nu kan få en kontaktsjuksköterska. Den förbättringen är efterlängtad av många patienter.

Det är också en glädjande nyhet att halländska arbetsgivare nu har möjlighet att erbjuda sina anställda att köpa årskort för kollektivtrafiken, som sedan betalas av månadsvis via arbetsgivaren.

Förhoppningsvis får det ännu fler att ta bussen och tåget istället för bilen, vilket är ett av Region Hallands mål. Men kanske kan vi jobba ännu mer för trivseln ombord? Vi frågade några barn och fick väldigt roliga förslag.

I det här numret tipsar vi också om snabba, nyttiga och mättande mellanmål. Även om jag inte är hockeykille så ska jag testa makrillmackan!

Trevlig vår!

Catarina Dahlöf, regiondirektör