Börja din karriär i Halland sommaren 2019

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Här kan du läsa mer om vilka jobbmöjligheter vi kan erbjuda dig i sommar:

Sjuksköterskor, barnmorskor och specialistsjuksköterskor

I arbetet som sjuksköterska hos oss på Region Halland får du möjligheten att använda dina kunskaper och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du får möta ett brett spektrum av patienter med olika sjukdomsbilder och diagnoser, vilket ger dig en bred kunskapsbas. Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och stor chans till fortsatt anställning!

Sjuksköterskor på Hallands sjukhus Halmstad och Varberg

Sjuksköterskor till vårdcentralerna i Halmstad/Laholm

Sjuksköterskor till Psykiatriska kliniken Varberg

Undersköterskor

I arbetet som undersköterska hos oss får du möjligheten att använda dina omvårdnadskunskaper och utvecklas i din roll som undersköterska. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens inom flera områden. Du får möta ett brett spektrum av patienter med olika sjukdomsbilder och diagnoser. Som medarbetare hos oss blir du en del i teamet kring patienten och i arbetet ingår arbetsuppgifter såsom omvårdnadsarbete och provtagning.

Undersköterskor på Hallands sjukhus Halmstad och Varberg

Undersköterskor till vårdcentralerna i Halmstad/Laholm

Skötare/behandlingspersonal

Som skötare/behandlingspersonal kommer du att arbeta närmast patienten och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, stödsamtal, aktiviteter/social träning samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden.

Skötare/ behandlingspersonal till Psykiatriska kliniken Varberg

Medicinska sekreterare

I rollen som medicinsk sekreterare arbetar du med alla yrkesgrupper på din arbetsplats och är en viktig del i vårdprocessen. Dina arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare vid någon av våra verksamheter kan bland annat bestå av vårddokumentation såsom journalskrivning, intyg, scanning, receptions- och telefonservice och posthantering samt andra administrativa arbetsuppgifter.

Medicinska sekreterare på Hallands sjukhus Halmstad och Varberg

Medicinska sekreterare till vårdcentralerna i Halmstad/Laholm

Biomedicinsk analytiker

Som biomedicinsk analytiker kan du arbeta på någon av avdelningarna Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien eller Klinisk patologi och cytologi. Vi finns vid Hallands sjukhus Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg.

Länk till lediga tjänster som biomedicinsk analytiker kommer snart

Ambulanssjukvårdare

Du kommer att arbeta med inom ambulanssjukvården förekommande arbetsuppgifter. Uppdraget innefattar dag-, natt-, och helgtjänstgöring. Arbetet präglas av ständiga bedömningar och prioriteringar utifrån patientens medicinska tillstånd. Arbetet innebär samarbete med många olika kontakter, både interna och externa.

Länk till lediga tjänster som ambulanssjukvårdare kommer snart

Vårdnära service och städservice

Vårdnära service innebär att ett team ansvarar för den vårdnära servicen på arbetsplatsen. Serviceteamet samarbetar nära vårdpersonalen för att göra patientflödet så smidigt som möjligt och bidra till hög kvalitet på avdelningen. Arbetsuppgifterna för teamet kan bland annat innefatta ansvar för patientkök, städning och förrådshantering och innebär mycket samarbete, både inom teamet och med vårdpersonalen. Arbetet innebär också kontakt med patienter och anhöriga, där serviceteamet stärker patientens upplevelse av kvalitet.

Arbetsuppgifterna innefattar även städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på  Halmstad och Varbergs sjukhus samt vårdcentraler inom Halmstad och Varbergs kommun.

Länk till lediga tjänster inom vårdnära service och städservice kommer snart

Köksbiträde

Arbetsuppgifterna som köksbiträde innefattar diskning och brickdukning samt övrigt förekommande arbete i storkök. Beroende på din erfarenhet kan också produktion i varm- och kallkök, leverans av matvagnar med truck, bufféservering och arbete i kassa i lunchrestaurang bli aktuellt.

Länk till lediga tjänster som köksbiträde kommer snart