Information om arrangemanget

Orchestra of Spheres.

Orchestra of Spheres

Förbered dig på "världsmusik" från den elfte dimensionen med humorn som vapen. Den här nyzeeländska kvartettens högenergiska liveframträdanden byggs upp kring en frenetisk rytmsektion, hypnotiska sångramsor och en psykedelisk kakburksgitarr.

The Space Lady

The Space Lady. Foto: Geoff J Kim.Susan Dietrich, började uppträda med ett dragspel på gatorna i Boston på 70-talet för att tjäna sitt levebröd. Tillsammans med en av de första batteridrivna keyboarden och en blinkande dricks-låda så blev hon kallad The Space Lady av förbipasserande. Hennes Greatest Hits, från början en hemmainspelad kassett från 1990, hamnade när den gavs ut på The Guardians lista över de 101 märkligaste albumen på Spotify. Susan Dietrichs liv är fullt av historier som speglas i den sköra och magiska musiken och hennes karaktäristiska space-echo.

INES möter Koloni

Koloni är en ambulerande kulturarrangör med bas i Göteborg men med projekt, samarbeten och arrangemang på olika platser runt om i Norden. Med den konstnärliga ledaren Christian Pallin vid rodret har Koloni sedan 2004 presenterat nyskapande och unika artister från hela världen. Med namnet Koloni bakom ett arrangemang, garanteras du uppleva uttryck med stor integritet och gränsöverskridande framträdanden.

http://www.facebook.com/koloni.gbg
www.kolonigbg.com

Konserterna i INES-serien sänds live över nätet och ligger sedan kvar: www.inesplay.se

Konserten ingår i INES-serien och arrangeras i samarbete mellan Kultur i Halland, Koloni, Världsarvet Grimeton Radiostation och LJ Records.