Information om arrangemanget

Vill du prova på att göra film på ett sommarläger i fem dagar?

Filmläger 11-14 år.

Filmlägret hålls på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro utanför Falkenberg. Det blir fyra övernattningar och många roliga aktiviteter. Vi åker och badar och gör massa annat skoj som hör hemma på ett sommarläger. Du får göra film för youtube, testa greenscreen, lära dig ljussättning och ta ljud. Helt enkelt göra massa kul film och träffa nya kompisar, det kommer bli sååå KUL!!!

Erfarna ledare och filmhandledare sover på plats och stöttar i filmarbetet under alla dagar. Helpension på Katrinebergs folkhögskola. Vi har all utrustning som behövs, så kom som du är! Inga förkunskaper behövs. För att få delta ska du vara mellan 11 och 15 år och skriven i Halland.

• Start måndagen 25 juni kl. 9.00
  • Avslutning fredagen 29 juni kl. 16.00.
  • Pris: 1500 kr för mat och boende.
  • Anmälan senast 1 juni. Ange kontaktuppgifter till vårdnadshavare.

Anmälan och mer info: www.regionhalland.se/filmlager

Kontakta oss gärna om du har frågor!

• Kursansvarig Emma Nordström på telefon 0730-982603, e-post emma@movemotion.se
  • Annika Westerhult, projektledare Resurscentrum Film i Halland, telefon 073-3060036, e-post annika.westerhult@regionhalland.se
  • Eller Katrinebergs folkhögskola, telefon 0346-57500.

Deltagare kan söka ekonomiskt stöd för deltagande hos Majblomman, se http://www.majblomman.se/

Arrangeras av Resurscentrum Film i Halland

Resurscentrum Film i Halland drivs av Region Halland i samarbete mellan Katrinebergs folkhögskola och Kultur i Halland. Det är vi som arrangerar kurserna som presenteras här. Vårt gemensamma mål är att det görs film, visas film och pratas om film – i hela regionen.

Du som bor i Halland ska kunna utveckla ditt filmkunnande genom: Teknikstöd och lån av professionell utrustning. Kurser i manus och teknik. Dokumentärfilmskurser. Ljud och ljuskurser. Klippkurser. Fotokurser m.m.

Är du intresserad av att veta mer om verksamheten? Du kanske gör film, vill arrangera filmvisningar, eller arbeta med film med barn och unga?

Hör då av dig till Annika Westerhult, 073-306 00 36 eller Anna Eriksson på 070- 871 36 58.

Följ oss på www.facebook.com/kulturihallandfilm

Läs mer på www.regionhalland.se/film