Föreläsning med filmproducent Annika Hellström

Filmresurscentrum bjuder in alla filmare i Halland till en föreläsning med producenten Annika Hellström: Om olika aspekter att tänka på inför ett arbetsliv i filmindustrin. Kom och lyssna på Annika Hellström måndagen 22 maj kl.13.00-16.30 i filmhuset på Katrinebergs folkhögskola.

Annika Hellström, producent och grundare till Cinenic AB i Göteborg

Om olika aspekter att tänka på inför ett arbetsliv i filmindustrin

Föreläsning med producent Annika Hellström.

Annika Hellström är utbildad vid New York University, New School of Film & Video Arts i New York och har de senaste åren producerat bland annat "Flocken" (regi: Beata Gårdeler, 2015) och "Dröm Vidare" (regi: Rojda Sekersöz, 2017). Hon har arbetat som skripta och regiassistent på diverse långfilmer och dramaserier och är numera producent vid egna bolaget Cinenic Film.

Bolaget Cinetic Film grundades 2006 och där produceras film, tv-drama och dokumentärer. Cinenic Film syftar till att arbeta i nära kreativt samarbete och att etablera djupa och långvariga relationer med regissörer och andra talanger – och att producera filmer med ämnen som får dig att tänka, skratta eller gråta samt ger ett starkt visuellt intryck.

”Vill jag vara entreprenör eller anställd i den lustfyllda men också konkurrerande filmindustrin?”

Var: Filmresurscentrum, Katrinebergs folkhögskola.
När: Måndagen 22 maj 2017 kl. 13.00-16.30.
För vem: Öppet för alla!
Anmälan: Anmäl dig till: annika.westerhult@regionhalland.se
Kostnad: Gratis. Resekostnad står deltagare själv för.
För info om innehåll: ring Annika Westerhult, projektledare på 073-3060036 eller maila annika.westerhult@regionhalland.se

Föredraget arrangeras av filmresurscentrum i Region Halland.