Deltagare till Talangdagarna på Fårö sökes!

Kultur i Halland - Film söker en deltagare till årets upplaga av Talangdagarna på Fårö, som arrangeras 26 - 30 juni! Talangdagarna på Fårö är en mötesplats för filmare från hela landet: Fem skräddarsydda dagar med gäster, filmvisningar, nya bekantskaper och utflykter, samtidigt som Bergmanveckan pågår.

Talangdagarna. Illustration av Thomas Fröhling.

Vi söker en deltagare till årets upplaga av Talangdagarna på Fårö. Kultur i Halland ersätter resa och deltagaravgift (värdet är ca 6000kr). Deadline för ansökan är 10 maj. Ansök genom att fylla i nedanstående formulär.

Talangdagarna på Fårö

  • 26 juni - 30 juni 2017 under Bergmanveckan.

Filmare (som kommit en bit på väg) från hela landet bjuds in till en unik och uppskattad upplevelse! Varje regionalt resurscenter har en plats till förfogande för att skicka en filmare.

Ur 2017 års program:

  • Träffa producenten och nytilträdda filmkonsulenten på Svenska Filminstitutet Erika Wasserman. Wasserman är verksam i bolagen Idyll AB och Fasad Postproduktion AB och har bland annat producerat falkenbergsanknutna Fredrik Wenzels och Henrik Hellströms långfilm Man tänker sitt (2009).
  • Masterclass med den norske regissören och manusförfattaren Joakim Trier.
  • Exklusivt besök på Hammars, Ingmar Bergmans bostad och arbetsplats.

Väl mött på Fårö!

I deltagandet ingår del i 5-bäddsstuga med självhushåll, hyrcykel, medlemskap i festivalen och inträde till samtliga arrangemang i talangdagarnas program samt lokala transporter. Egna sänglinnen och handdukar medtages, alternativt hyres på egen bekostnad. Städning ingår ej utan görs gemensamt inför hemresan.

Ansökan om deltagande i Talangdagarna 2017

Jag vill gärna delta i Talangdagarna 2017!

Namn

Födelsedatum ÅÅMMDD

Adress. Du måste vara skriven i Halland.

Telefon

E-post

Motivering. Här skall du lämna en motivering till varför du vill åka till Talangdagarna på Fårö.

Länk till film. Valfritt. Vi vill gärna se vad du gjort tidigare. Länka till film eller arbete i rörlig bild. Du kan naturligtvis ge oss din film på annat sätt, skicka med post etc.

Kortfattat CV med ev filmografi. Berätta lite om dig själv! CV kan även skickas via e-post till Anna Eriksson.

Klicka på knappen "Skicka" när du är klar, vänta tills du får en bekräftelse innan du lämnar sidan.