Musikproducent för barn och unga sökes!

Kultur i Hallands scenkonstavdelning söker nu en ny medarbetare som producent för barn och unga - musik. Du kommer i denna tjänst ha ansvar för att utveckla musikverksamhetens arbete kring produktioner för barn och unga. Tjänsten är ett vikariat.

Vi söker dig som har intresse, utbildning och erfarenheter av kulturverksamhet ur ett barn- och ungdomsperspektiv. Du bör också ha god kännedom om musik för barn och unga, och om skolan som kulturarena.

I producentrollen kommer du bland annat att ansvara för:

• Ta fram musikproduktioner för Kultur i skolan utbudet.
  • Förmedling och nätverksbygge.
  • Kommunikation och säljarbete kring programutbudet.
  • Utveckla produktionsarbete för målgruppen.

Arbetet är både strategiskt och operativt där projektutveckling, budgetarbete och administration ingår i arbetsuppgifterna. Arbetsplatsens bas är kulturverksamheten på Region Halland. Du har arbetsplats i Halmstad men kommer att resa i hela regionen.

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Mer information om arbetet och vilka kvalifikationer vi söker, samt länk till ansökan, finns på sidan om lediga jobb i Region Halland.