Direkt till innehållet

Samordnare till Utbildningsavdelningen

Ort: Halmstad. Arbete kan förekomma även på andra orter.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2024-04-26

Sista ansökningsdag: 2024-05-09

Sök tjänsten

Vi söker dig som vill vara med och arbeta med utbildningsverksamheten för vårdutbildningarna i Region Halland. På Utbildningsavdelningen har vi två medicinska bibliotek, två kliniska träningscenter och vi arbetar med att samordna och koordinera utbildningsplatser och utbildning för blivande undersköterskor, medicinska sekreterare, sjuksköterskor och läkare. Utbildningsavdelningen har även det regionala ansvaret för att samordna och koordinera utbildningarna för utbildningsläkarna under allmäntjänstgöring, bastjänstgöring och specialisttjänstgöring.

Arbetsuppgifter

Utbildningsavdelningen är i en utvecklingsfas och vi söker dig som vill vara med och forma framtiden med oss! Som utbildningssamordnare arbetar du med att samordna de olika insatserna inom framför allt läkarutbildningarna och strävar ständigt efter bästa möjliga utbildningsupplevelse för deltagarna. Du ser till att hålla ihop helheten, arbetar proaktivt med framförhållning i planeringen och bygger snabbt ett kontaktnät. Du har kännedom om årsplaneringen för verksamheten och anpassar tillsammans med regional studierektor, studierektorer och kollegor aktiviteter utifrån denna.

Som samordnare har du en central roll i att hålla ihop det administrativa arbetet med utbildningsuppdragen. Det är din uppgift att förbereda underlag inför publicering i vår Kompetensportal samt administrera och samordna kursverksamhet inom utbildningsuppdragen. Vidare möjliggör du utvärdering av våra insatser, internt och externt, samt arbetar med ständiga förbättringar tillsammans med kollegorna. I ditt arbete har du kontakt med såväl interna som externa leverantörer och konferensanläggningar.

Du har kontakt med lärosätena gällande läkarkandidaterna och är en del i processen kring deras verksamhetsintegrerade lärande i Region Halland. Andra delar som ryms inom tjänsten är fakturahantering och beställningar.

Utbildningsavdelningen är placerade på två orter, Halmstad och Varberg, så resor inom Halland förekommer regelbundet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning. Du har tidigare flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från regional verksamhet. Du har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt i det svenska språket, såväl i tal som skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga och trivs med ett varierande arbete. Du är flexibel och kan snabbt ställa om och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är du målfokuserad och en fena på att samarbeta och skapa goda relationer. Du drivs av, och gör vad som krävs, för att ge en god upplevelse. Du har ett utpräglat kvalitetstänk och är lyhörd för deltagarnas behov och önskemål. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi planerar för intervjuer eftermiddagar den 20/5 och 21/5.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

 

Fackliga kontaktpersoner: 

Monica Johansson, Vision, tel: 070-200 27 95
Fredrik Solvang, SACO, tel: 076-696 45 99
Karin Nordstrand Sandersson, Vårdförbundet, tel: 070-607 96 82
Louise Pettersson, Läkarförbundet, tel: 073-142 67 58

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad. Arbete kan förekomma även på andra orter.
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/491
Kontakt Marie Karlsson, 035-134800
Publicerat 2024-04-26
Sista ansökningsdag 2024-05-09

Sök tjänsten